FOTO Adolescenta din Bârlad care a reuşit să scoată din casă zeci de tineri solidari cu victimele din Club Colectiv. Flori şi lumânări aprinse în Piaţa Civică

FOTO Adolescenta din Bârlad care a reuşit să scoată din casă zeci de tineri solidari cu victimele din Club Colectiv. Flori şi lumânări aprinse în Piaţa Civică

Lumânări aprinse în Piaţa Civică Bârlad FOTO Sabina Ghiorghe

Pe platoul din Piaţa Civică Bârlad s-au adunat, duminică, zeci de tineri care au aprins lumânări în memoria celor dispăruţi în mod tragic în Club Colectiv Bucureşti

Ştiri pe aceeaşi temă

Teodora (foto jos), o adolescentă din Bârlad, a reuşit să mobilizeze zeci de tineri în numai câteva ore. Un mesaj postat pe internet duminică, în jurul orei 11, a fost distribuit de internauţi şi în numai câteva ore  s-au adunat cu zecile pe platoul din faţa fostului magazin Materna pentru a păstra un moment de reculegere. Flori, lumânări aprinse şi regrete.

Cea care a făcut mobilizarea a ţinut să nu facă prea mult caz de gestul ei, important fiind, după cum s-a exprimat, să fim cu toţii solidari faţă de victimele de la Club Colectiv şi de familiile lor.

„Să aprindem o lumânare în memoria celor care şi-au pierdut viata acum 2 zile şi să ne rugăm pentru cei care acum se zbat să supravieţuiască. Vă astept să ne rugam împreuna ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple şi ca Dumnezeu să călăuzească paşii familiilor îndurerate şi totodaăa să lumineze mintea celor care ne conduc”, scria pe contul său de Facebook Alex Curelaru, consilier judeţean PNL.

Mesaje similare au curs pe internet, mulţi tineri bârlădeni din diaspora exprimându-şi regretul că nu se pot alătura. “Aprindem şi noi lumânări, aici, în Spania. Ne gândim la tragedia care a marcat România şi ne rugăm pentru sufletele celor dispăurţi şi pentru liniştea sufletească a familiilor lor. Putere să lupte pentru viaţă celor care sunt în spital”, sună unul din sutele de mesaje postate pe internet de bârlădenii din diaspora.

Mai multe ştiri despre incendiul de la Clubul Colectiv 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Imagini din aceeasi galerie
  • Tinerii din Bârlad solidari cu vitimele de la Club Colectiv
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările