Fostul comandant al unităţii militare din Huşi s-a stins din viaţă fulgerător la doar 51 de ani

Fostul comandant al unităţii militare din Huşi s-a stins din viaţă fulgerător la doar 51 de ani

Lt. col. Adrian Vasile Perdun Foto vrn.ro

Fostul comandant al Batalionului 202 Apãrare CBRN (ID) „G-ral Gh. Teleman” Huşi, lt. col. Adrian Vasile Perdun, s-a stins din viaţă fulgerător. Vestea a fost confirmată de Primăria Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lt. col. Adrian Vasile Perdun a condus Batalionului 202 Apãrare CBRN (ID) „G-ral Gh. Teleman” Huşi începând cu anul 2012, până în anul 2016, când a renunţat atât la comandă, cât şi la cariera militară.

După retragerea din activitate, fostul militar de carieră a fost cooptat în echipa primarului de Vaslui, Vasile Pavăl, fiind consilierul acestuia pe situaţii de urgenţă. ”Avea o experienţă bogată şi era nevoie de o persoană ca el”, spun apropiaţii edilului. 

Vestea morţii lt. col. Adrian Vasile Perdun a căzut ca un trăsnet printre colegii din Primăria Vaslui, cu atât mai mult cu cât acesta nu era cunoscut cu afecţiuni medicale. A fost prezent la muncă până la începutul acestei săptămâni, când a intrat în concediu.

Nu se cunosc date despre cauza decesului, apropiaţii afirmând că acesta ar fi suferit o hemoragie digestivă. 

„Conducerea Primăriei Municipiului Vaslui transmite un gând de alinare familiei Manea-Perdun la trecerea prematură în nefiinţă a soţului Adrian-Vasile, un om deosebit care a slujit cu o credinţă vie patria, obţinând în acelaşi timp şi rezultate excepţionale pentru oraşul său. Vârsta nu i-a fost impediment pentru a ne rămâne nouă exemplu de consecvenţă, caracter ales şi dedicare totală misiunii de om. Rămas bun,DomnulePerdun, în călătoria spre lumea celor drepţi! Dumnezeu să vă odihnească în pace, iar noi nu vă vom uita niciodată!”, a transmis primarul municipiului Vaslui.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: