Focarul de coronavirus de la Policlinica Vaslui se extinde: alţi  patru angajaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Focarul de coronavirus de la Policlinica Vaslui se extinde: alţi  patru angajaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19

Alţi patru angajaţi din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă (Policlinica) Vaslui au fost diagnosticate cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate la Policlinica Vaslui a ajuns la 12. Primul caz a fost confirmat la începutul acestei săptămâni, iar alte şapte angajate au fost depistate pozitiv în cursul zilei de 8 iulie.

Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a declanşat o anchetă epidemiologică, urmând a stabili cine a fost pacientul zero şi cum s-a transmisa virusul printre angajaţi.

Toţi cei 14 pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus lucrează în cadrul birourilor TESA şi, potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, nu s-au intersectat cu personalul medical care îşi desfăşoară activitatea în cadrul cabinetelor medicale ale Policlinicii.

Deocamdată, activitatea medicală nu este afectată programul în cadrul cabinetelor de specialitate desfăşurându-se în mod normal. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: