FC Vaslui şi-a prezentat, oficial, noile achiziţii (FOTO)

FC Vaslui şi-a prezentat, oficial, noile achiziţii (FOTO)

Noile achiziţii de la FC Vaslui au fost prezentate oficial

Chiar înaintea întâlnirii cu Petrolul Ploieşti, conducerea clubului FC Vaslui a dorit să prezinte, în mod oficial, staff-ul tehnic şi noile achiziţii care îl vor ajuta pe antrenorul Augusto Inacio să înceapă cu dreptul în Liga I.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca în fiecare an, conducerea echipei FC Vaslui rămâne printre ultimele formaţii din ţară care îşi prezintă noile achiziţii şi asta, după ce s-a asigurat că toate actele sunt în regulă şi că nu pot să apară surprize.

Augusto Inacio şi-a prezentat noul staff tehnic „format numai din oameni profesionişti care ştiu ce au de făcut", după cum chiar el a declarat.

În prezenţa preşedintelui Consiliului de administraţie al clubului galben-verde, Ciprian Damian, au fost prezentate şi noile achiziţii cu care FC Vaslui promite să dea lovitura în acest sezon.

În acest moment, formaţia patronată de Adrian Porumboiu are un lot format din 30 de jucători, de 15 naţionalităţi diferite.

VEZI AICI CARE SUNT NOILE ACHIZIŢII DE LA FC VASLUI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările