Eforturi uriaşe ale pompierilor pentru a salva un tânăr de 24 de ani care căzut în gol 15 metri într-un siloz de nutreţuri

Eforturi uriaşe ale pompierilor pentru a salva un tânăr de 24 de ani care căzut în gol 15 metri într-un siloz de nutreţuri

Trei echipaje al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au intervenit luni după amiază în localitatea Gara Roşieşti, unde un tânăr a căzut într-un siloz FNC.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sosirea echipajelor de intervenţie, victima, un tânăr de 24 de ani, era căzută în gol aproximativ 15 metri. Nu se ştie în ce condiţii s-a produs tragedia, cert este că peste victimă a căzut şi un motor, cu o greutate de aproximativ 25 kilograme.

Echipajele ISU au depus eforturi uriaşe pentru a scoate victima la suprafaţă, date fiind circumstanţele în care s-a produs accidentul. După aproape o oră, tânărul a fost scos din siloz, însă aceasta prezenta multiple traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare, toracelui, bazinului şi membrelor inferioare. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, deplasat la faţa locului, a efectuat manevrele de resuscitare, însă după aproximativ 55 minute, medicul a fost nevoit să declare decesul victimei.

Circumstanţele producerii acestui accident, precum şi cauzele decesului sunt cercetate de poliţişti şi inspectorii de muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările