Două TIR-uri s-au ciocnit în apropiere de Bârlad, blocând traficul aproape două ore. Unul din şoferi era beat

Două TIR-uri s-au ciocnit în apropiere de Bârlad, blocând traficul aproape două ore. Unul din şoferi era beat

Impactul dintre TIR-uri a fost atât de violent încât a fost nevoie de echipaje speciale pentru a le scoate în afara carosabilului. Şoferul vinovat era beat turtă

Ştiri pe aceeaşi temă

Două TIR-uri, ambele circulând dinspre Vaslui spre Bârlad pe DE 581, au intrat în coliziune în afara localităţii Banca, aproape de Sălcioara. Evenimentul a fost anunţat la 112  la ora 17.42.

"Din primele cercetări la faţa locului reiese că şoferul celui de-al doilea TIR, aflat în spatele primului, nu a păstrat distanţa regulamentară şi s-a ciocnit de primul primul. Ambii şoferi au fost testaţi cu alcooltestul. La primul rezultatul a fost negativ, celălalt avea alcoolemia de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cele două autotrenuri au fot atât de avariate încât a fost nevoie de echipaje speciale pentru a fi scoase la marginea străzii. Abia în jurul orei 19.30 a fost scos în afara carosabilului unul dintre TIR-uri, urmând să fie mutat şi celălalt. În acest interval circulaţia a fost dirijată, circulându-se pe un singur sens.

Primul TIR era condus de un bârlădean în vârstă de 47 de ani. Tiristul beat are 68 de ani şi este din Zorleni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: