Două femei din Vaslui şi-au împărţit pumni cu doi bărbaţi, iritate că n-au fost salutate la cârciumă. Un combatant a revenit în bar cu drujba pornită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalagii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind plasaţi sub control judiciar
Scandalagii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior fiind plasaţi sub control judiciar

Două femei şi doi bărbaţi din comuna vasluiană Pădureni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma unui scandal de pomină provocat la o cârciumă din sat. Cei doi bărbaţi sunt recidivişti, iar scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Scandalul de pomină a avut loc la un bar din satul Văleni, comuna Pădureni. În local, un bărbat ieşit recent din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă pentru omor se afla la o masă împreună cu sora sa şi o altă femeie şi consumau băuturi alcoolice. 

La un moment dat, în bar a intrat un alt bărbat, la rându-i cunoscut cu antecedente penale, care a fost luat la rost de una dintre femeile de la masă pe motiv că nu le-ar fi salutat. Nervos, bărbatul a mers la căruţa şi a luat un bici cu care a început să lovească cele două femei.

Între cei patru a început o bătaie generală, cele două femei împărţind pumni în stânga şi în dreapta. Şapte persoane au fost implicate în scandal. La un moment dat, una dintre ele a spart geamul localului. Mai mulţi martori au încercat să intervină pentru a-i depărţi pe agresori însă nu au reuşit. La un moment dat bărbatul care a ofensat cele două femei, pentru că nu le-a salutat, a mers la căruţă, de unde s-a întors cu o drujbă pornită. La faţa locului, au intervenit mai multe forţe de ordine pentru a calma spiritele.

Una dintre femeile arestate care a luat la bătaie bărbatul ce nu a salutat-o

Imagine indisponibilă

În urma scandalului, cele două femei şi cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi au decis, astăzi, cercetarea acestora sub control judiciar.

″În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept în locuri publice de obiecte periculoase, fiind reţinute pentru 24 de ore patru persoane, două femei şi un bărbat”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

arestare recidivisti
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite