Doi vasluieni au fost păcăliţi pe internet cu 20.000 de euro

Doi vasluieni au fost păcăliţi pe internet cu 20.000 de euro

Arma a fost confiscată de poliţişti

Doi vasluieni şi un braşovean au fost păcăliţi prin intermediul internetului de un bărbat de 44 de ani din capitală care a pretins că este reprezentantul unei firme elveţiene care se ocupă cu vânzarea animalelor de rasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea a ieşit la iveală după ce braşoveanul a plătit aproape 13.000 de euro într-un cont bancar din Elveţia, pentru a cumpăra nişte vaci care nu i-au mai fost livrate niciodată.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, cu ajutorul colegilor de la Biroul de Analiză a Informaţiilor, în  baza unor autorizaţii  emise de  Judecătoria Braşov, în data de 23 februarie, au fost efectuate trei percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi comunei Snagov, la domiciliul şi reşedinţele unui bucureştean de 44 ani, ocazie cu care  au fost identificate mai multe documente și mijloace de probă din care reiese faptul că acesta este suspect în acest caz. De asemenea, a mai fost identificată şi ridicată  în vederea cercetărilor o puşcă cu aer comprimat, pentru care suspectul nu deţine autorizaţie conform legii. Suspectul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Judecătoriei Braşov, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 25 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi deţinere fără autorizaţie a unei arme neletale, conform Legii 295/2004", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Din verificările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit că suspectul a mai comis două fapte similare, cu păgubiţi din judeţul Vaslui, cauzând un alt prejudiciu de 20.000 de euro. Unul dinte aceştia dorea să cumpere tot nişte bovine, iar celălalt utilaje agricole.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările