Doi elevi din Vaslui, desemnaţi cei mai buni jucători ai Campionatului Naţional de handbal junior IV

Doi elevi din Vaslui, desemnaţi cei mai buni jucători ai Campionatului Naţional de handbal junior IV

Mihai Andronic (dreapta) şi Răzvan Rîpă (stânga)

Doi elevi ai Şcolii ”Alexandra Nechita” Vaslui, legitimaţi la echipa de handbal juniori IV a Liceului cu Program Sportiv Vaslui, au câştigat titlul de ”cel mai bun jucător”, respectiv ”cel mai bun portar” al Campionatului Naţional. Echipa LPS Vaslui a obţinut locul trei şi medalia de bronz după un meci dramatic cu Minaur Baia Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 13-16 iunie, la Braşov, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de handbal masculin Juniori 4 (copii născuţi între 2006-2007), organizat de Federaţia Română de Handbal, cu sprijinul Primăriei Braşov. Nu mai puţin de 300 de copii, reprezentând 16 echipe din întreaga ţară au luptat pentru titlul de campion naţional. 

Judeţul Vaslui a fost reprezentat la această competiţie de echipa Liceului cu Program Sportiv, la care sunt legitimaţi elevi de la gimnaziile din municipiu, antrenaţi de Sebastian Hagiu şi Liviu Gherghiu.

Turneul final al handbaliştilor juniori IV s-a încheiat cu victoria echipei CSM Bucureşti, care a învins în finală pe CSU Suceava. Medaliile de bronz au fost cucerite de handbaliştii de la LPS Vaslui, care au învins în prelungiri, în finala mică, pe Minaur Baia Mare, după un meci dramatic, cu 33-31.

Pentru parcursul remarcabil pe toată durata turneului cometiţional doi dintre jucătorii echipei vasluiene fost recompensaţi cu cele mai râvnite titluri. Astfel, Mihai Andronic a primit titlul de ”cel mai bun jucător” al Campionatului Naţional junior IV 2019, iar Răzvan Rîpă titlul de ”cel mai bun portar”. Cei doi sunt elevi în clasa a VI-a la Şcoala ”Alexandra Nechita” Vaslui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: