Doi copii răniţi grav de muncitorii care toaletau copacii în municipiul Bârlad. Un arbore s-a prăbuşit peste cei doi băieţi

Doi copii răniţi grav de muncitorii care toaletau copacii în municipiul Bârlad. Un arbore s-a prăbuşit peste cei doi băieţi

FOTO Arhivă

Doi băieţi, de 13, respectiv 14 ani, au fost răniţi joi dimineaţă de un copc toaletat de muncitorii unei firme de specialitate care acţionau în zona ştrandului din Bârlad.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Băiatul în vârstă de 13 ani va fi transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală de specialitate din municipiul Iaşi. Minorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral şi contuzie de bazin.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit în această dimineaţă cu un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal Elena Beldiman din localitate, a doi copii cu vârste de 13 respectiv 14 ani, care au fost loviţi de crengile unor arbori toaletaţi de muncitorii unei firme specializată în domeniu. Practic, în apropierea ştrandului, unul dintre copaci s-a prăbuşit peste cei doi copii. Muncitorii care acţionau în zonă nu au luat nicio măsură de securitate în zonă.

În fapt, patru copii mergeau la antrenament pe un teren de rugby, iar aceştia au scurtat drumul alegând să meargă pe o cărare. După apelarea numărului de urgenţă 112, la faţa locului au fost deplasate două ambulanţe, una aparţinând ISUJ Podul Înalt Vaslui, iar cealaltă aparţinând SAJ Vaslui, substaţia Bârlad.

La faţa locului, echipele de intervenţie au găsit doi minori cu multiple traumatisme, care au fost transportaţi la CPU a Spitalului Municipal "Elena Beldiman" din Bârlad.

Copilul de 14 ani a fost transportat de ambulanţa SAJ Vaslui şi are un diagnostic preliminar de traumatism cranio cerebral şi traumatism abdominal, iar cel în vârstă de 13 ani care a fost transportat de ambulanţa EPA Bârlad a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism membru superior stâng şi traumatism toracic. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: