Doi bărbaţi s-au spânzurat în Vaslui. Unul dintre ei a fost salvat in extremis de medici

Doi bărbaţi s-au spânzurat în Vaslui. Unul dintre ei a fost salvat in extremis de medici

Doi bărbaţi, unul de 48 de ani şi altul de 50 de ani, au fost găsiţi spânzuraţi vineri, 5 ianuarie, în municipiul Vaslui. În cazul bărbatului de 50 de ani, medicii au reuşit să-l resusciteze, însă prognosticul este unul rezervat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul caz a fost înregistrat la primele ore ale dimineţii. Un apel la 112 anunţa că un bărbat de 48 de ani a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească de pe strada Muncii, din Cartierul 13 Decembrie din Muncipiul Vaslui. Cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului acesta fiind deja decedat la sosirea echipajelor.

Bărbatul era căsătorit şi avea trei copii. Poliţiştii nu au găsit niciun bilet de adio prin care bărbatul să-şi fi motivat în vreun fel gestul. Rudele au declarat poliţiştilor că în ultimele săptămâni bărbatul a consumat constant alcool, refuzând să se alimenteze.

Cel de-al doilea caz a fost sesizat la 112, puţin după ora 13. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit spânzurat într-o locuinţă, din cartierul rezidenţial de la ieşirea din municipiul Vaslui spre moara Grecilor. Echipajul SMURD deplasat la faţa locului a reuşit să resusciteze bărbatul, acesta fiind transportat în stare gravă la spitalul din Vaslui. 

 

citeste totul despre: