Directorul executiv al Consiliului Judeţean Vaslui, găsit spânzurat în birou. Femeia ar fi premeditat gestul, venind de acasă cu un cordon de halat de baie

Directorul executiv al Consiliului Judeţean Vaslui, găsit spânzurat în birou. Femeia ar fi premeditat gestul, venind de acasă cu un cordon de halat de baie

Cadrele medicale sosite la sediul CJ Vaslui nu au mai putut face nimic

Manuela Huideş, director executiv din cadrul Consiliului Judeţean Vaslui a fost găsit luni, 2 martie, spânzurat în biroul din cadrul Palatului Administrativ.

UPDATE: Cadavrul Manuelei Huideş a fost ridicat din biroul situat la etajul patru al CJ Vaslui şi urmează a fi transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui în vederea efectuării necropsiei. 

Surse neoficiale susţin că Manuela Huideş ar fi premeditat gestui sinuciderii. Ea ar fi venit la serviciu cu un cordon de la un halat de baie, de care, însă nu s-a folosit, spânzurându-se de o ţeavă din apropierea ferestrei cu ajutorul unei eşarfe.

Nici Dumitru Buzatu, preşedintele CJ Vaslui, şi nici alt şef al instituţiei nu au dorit să comenteze gestul colegei lor. 

UPDATE: Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au declanşat o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs tragedia. 

Ştire iniţială: La faţa locului a intervenit un echipaj de Ambulanţă, care însă a constatat decesul. Manuela Huideş (51 de ani) era unul dintre angajaţii cu funcţie-cheie în cadrul Consiliului Judeţean Vaslui, iar gestul ei a provocat rumoare în rândul colegilor.

Surse neoficiale susţin că, înainte de a recurge la gest, Manuela Huideş s-a încuiat în birou şi a lăsat un bilet de adio.

Femeia a fost găsită spânzurată de un coleg care a spart uşa, văzând că nu răspunde.


Ştire în curs de actualizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările