Detalii terifiante în cazul soţilor ucişi cu sălbăticie. Călcaţi de mai multe ori de hoţi, octogenarii nu au avut nicio şansă, deşi aveau alarmă şi senzori la casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
criminalisti vaslui

Doi octogenari din localitatea vasluiană Zorleni au fost ucişi cu sălbăticie în noaptea de 21/22 august. Copiii victimelor au luat toate măsurile pentru a-şi proteja părinţii de hoţii care i-au atacat de mai multe ori în ultimii ani, însă acestea au fost zadarnice.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a anunţat prinderea principalului suspect în cazul dublei crime din localitatea vasluiană Zorleni.
Potrivit prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, autorul celor două crime este un recidivist în vârstă de 24 de ani, din aceeaşi localitatea cu victimele.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Soţii Elena şi Neculai Coşeru, cu vârste de 82 şi 86 de ani, erau cunoscuţi ca fiind printre cei mai gospodari oameni din sat, iar situaţia lor materială a fost o ţintă pentru hoţi, care au profitat de vârsta lor înaintată şi imposibilitatea de a se apăra. Cei doi au fost găsiţi fără viaţă joi, în jurul orei 11.00, de femeia care îi îngrijea. 

Copiii victimelor, aflaţi în alte oraşe ale ţării, le-au angajat părinţilor o menajeră care să îi ajute cu treburile în gospodărie.Joi dimineaţă, când a ajuns la locuinţa celor doi octogenari, menajera a suferit un şoc: bătrânul de 86 de ani era căzut în curte, înjunghiat, cu multiple leziuni la faţă, iar soţia sa era căzută în holul locuinţei, cu corpul plin de leziuni. În mâna femeii a fost găsit un cuţit, însă în urma cercetărilor s-a constatat că aceasta nu a fost decât o încercare a criminalului de a-i duce pe anchetatori pe o pistă greşită.

Întreaga casă era răvăşită, semn evident că atacatorul a căutat bunurile de valoare din imobil. Cercetările derulate în acest caz au scos la iveală detalii terifiante. Rudele celor doi octogenari au povestit că soţii Coşeru deveniseră în ultimii ani ţinta hoţilor din sat, iar copiii victimelor au făcut tot posibilul pentru a-şi proteja părinţii. După prima spargere, copiii celor doi bătrâni au decis să le monteze gratii la geamurile locuinţei. În urmă cu câteva săptămâni, hoţii le-au furat găinile, iar în urmă cu câţiva ani, un aparat de sudură dintr-o magazie.

Văzând că atacatorii nu sunt prinşi de poliţişti, copiii octogenarilor au decis să ia măsuri suplimentare de protejare a bătrânilor. Rudele povestesc că au intenţionat să monteze camere de supraveghere în curte, însă cei doi bătrâni nu se descurcau să utilizeze un calculator. Astfel, copiii lor au decis să le protejeze locuinţa cu un sistem de alarmă şi senzori. Demersul copiilor victimelor a fost însă zadarnic, cei doi bătrâni fiind ucişi cu sălbăticie.

 

Citeşte şi

EXCLUSIV Neglijenţa operatoarei STS care pune „cazul Caracal“ într-o altă lumină. Medic Ambulanţă: „Ei ştiau că vom interveni şi nu ne-au anunţat“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite