Detalii terifiante în cazul femeii violate şi abandonate în pădure: legată de mâini şi de picioare şi pusă într-un sac

Detalii terifiante în cazul femeii violate şi abandonate în pădure: legată de mâini şi de picioare şi pusă într-un sac

Agresorul este cunoscut în sat ca un individ violent

Tânăra de 27 de ani din Tecuci care a ajuns desculţă la poarta unui localnic dintr-un sat vasluian a fost sechestrată de un individ violent, abuzată sexual, tâlhărită, bătută cu bestialitate, legată de mâini şi de picioare şi, în final, pusă într-un sac şi abandonată în pădure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra din judeţul Galaţi a fost aproape să fie linşată de către agresor. Din cercetările efectuate de poliţişti, femeia practica prostituţia pe raza municipiului Bârlad.

Pe 11 noiembrie, tânăra a fost acostată de un bărbat de 40 de ani, din localitatea vasluiană Perieni. Părăsit de soţie şi copii din cauza violenţei excesive, Gheorghe Brăescu anunţa, pe reţelele de socializare, că îşi caută jumătatea. După ce a dus-o pe tânăra de 27 de ani în locuinţa sa, individul şi-a ieşit din minţi când a aflat că femeia prestează servicii sexuale contracost. Poliţiştii au precizat că încă nu s-a stabilit cu exactitate în ce condiţii a ajuns femeia la domiciliulul bărbatului din Perieni, ea susţinând că a fost răpită.

Cert este că, în timp ce se afla în casa bărbatului din Perieni, acesta a luat-o la bătaie cu pumnii şi picioarele, apoi a violat-o, după care i-a luat femeii telefonul mobil, bijuteriile şi banii (aproximativ 1.000 de lei) şi a împiedicat-o să plece din locuinţă.

”Agresorul a împiedicat victima să plece din respectivul imobil, legând persoana vătămată de mâini şi de picioare. De altfel, în urma expetizei medico-legale, au fost identificate leziuni specifice care indică acest lucru”, a precizat Loredana Stavăr, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

Victima, bătută şi tâlhărită  

Văzând starea deplorabilă a femeii, care era plină de vânătăi pe tot corpul, individul a decis să scape de ea. După ce a legat-o fedeleş, bărbatul a pus-o pe tânără într-un sac, apoi a transportat-o cu căruţa într-o pădure ce leagă comunele Perieni şi Ibăneşti. Acolo, agresorul a abandonat victima, dezlegându-i mâinile şi picioarele.

De teamă să nu fie prinsă de către agresor, femeia a luat-o la fugă prin pădure. A alergat desculţă până a ajuns la prima localitate, în satul Mânzăţaţi. Acolo, a bătut la poarta primei gospodării care i-a ieşit în cale. Plângând, victima i-a solicitat femeii care a ieşit la poartă să sune la 112 şi să anunţe că a fost răpită şi violată de un bărbat din localitatea Perieni, care, ulterior, a abandonat-o în pădure.

Numeroase forţe de ordine din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, Poliţia Municipiului Bârlad şi Serviciul de Investigaţii Criminale Vaslui au fost mobilizate pentru prinderea agresorului. Timp de aproape 24 de ore, bărbatul s-a sustras cercetărilor. Marţi seara, acesta fost prins de poliţişti, însă neagă toate acuzaţiile.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că femeia avea leziuni la faţă, având ochii tumefiaţi, zona toracică, la mâini şi la picioare. Potrivit medicilor, tânăra are nevoie de cel puţin şapte zile de îngrijiri medicale.

Şi-a sechestrat şi bătut soţia, dar procurorii au clasat dosarul

În satul natal, agresorul, Gheorghe Brăescu, era cunoscut ca fiind o persoană foarte violentă. În vara anului 2018, s-a aflat în vizorul procurorilor într-un alt dosar de lipsire de libertate în mod ilegal şi de loviri, victima fiind chiar soţia sa. Procurorii au dispus, însă, la finalul cercetărilor, clasarea cauzei, apreciind că fapta nu întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii. De altfel, în luna mai, anul curent, din cauza bătăilor primite, soţia l-a părăsit pe Brăescu luând cu ea cei doi copii şi adăpostindu-se la mama sa înt-un sat vecin. 

După o lună, bărbatul a mers la locuinţa soacrei sale şi, profitând de faptul că soţia sa era plecată la Bârlad, a luat bebeluşul de 5 luni şi s-a întors la domiciliul conjugal din Perieni. Când a ajuns acasă şi a aflat că bebeluşul a fost luat de tată, femeia a mers într-un suflet, având în vedere că alăpta copilul. Bărbatul a refuzat, ţinând copilul înfomentat ore în şir. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a scoate copilul din casă. Pentru că au apreciat că bărbatul a pus în pericol viaţa bebeluşului de cinci luni, procurorii au solicitat instanţei emiterea unui ordin de protecţie împotriva sa.

La instanţă însă, soţia acestuia a declarat că îl iartă şi că nu doreşte să fie emis ordin de protecţie împotriva lui. Femeia a recunoscut în faţa judecătorilor că şi-a părăsit soţul „din cauza certurilor, bătăilor şi panaramelor”. Judecătorii au luat act de împăcarea celor doi soţi, astfel că împotriva tatălui nu a mai fost emis ordin de protecţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: