Deşi abia are bani pentru serviciile esenţiale, Primăria Bârlad cumpără un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu comandă vocală

Deşi abia are bani pentru serviciile esenţiale, Primăria
Bârlad cumpără un espressor de cafea de 8.000 de lei, cu comandă vocală

Şedinţă a Consiliului Local din Bârlad FOTO vremeanoua.ro

Consilierii locali bârlădeni (PNL,USR,PSD şi ALDE) au votat proiectul iniţiat de autoritatea locală privind achiziţionarea unui espressor în valoare de 8.000 de lei, deşi pe piaţă sunt oferte la jumătate de preţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un nou scandal are în centrul atenţiei primăria din Bârlad. La ultima şedinţă de consiliu local, consilierii PNL, USR PLUS, PSD şi ALDE au votat achiziţionarea unui expressor automat de cafea cu 8.000 de lei.

Un astfel de aparat este pretabil de regulă în cafenele şi restaurante şi, în plus, putea fi cumpărat la doar jumătate din preţul pe care autorităţile locale îl vor plăti din banii contribuabililor.

Expressorul de cafea care va ajunge la primăria din Bârlad poate fi folosit şi de la distanţă printr-o aplicaţie de la Amazon, ce permite utilizatorilor să îşi comande cafeaua dorită printr-o comandă vocală.

FOTO vremeanoua.ro

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

CSM, risipă din bani publici pentru rezultate dezolante: Reacţii dure după eliminarea din Ligă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările