Dăncilă, despre decizia judecătorilor în dosarul lui Dragnea: „Sper ca justiţia să aplice corect şi să nu fie o judecată politică“

Dăncilă, despre decizia
judecătorilor în dosarul lui Dragnea: „Sper ca justiţia să aplice corect şi să nu fie o judecată politică“

Viorica Dăncilă, în timpul vizitei la Vaslui

Premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită în judeţul Vaslui, a făcut precizări în legătură cu pronunţarea sentinţei în dosarul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este inculpat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie urmează să pronunţe luni, 27 mai, sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea este inculpat.

”Eu nu am făcut niciodată comentarii legate de justiţie, dar sper ca justiţia să aplice corect şi să nu fie o judecată din punct de vedere politic”, a precizat premierul Viorica Dăncilă.

Întrebată de jurnalişti ce se va întâmpla în PSD dacă nu va obţine scorul dorit la alegerile parlamentare şi dacă se impune o schimbare a preşedintelui partidului în cazul unor rezultate slabe, Dăncilă a declarat: ”Nu fac scenarii, am convingerea că PSD va obţine un scor bun la europarlamentare”.

Premierul a fost completat de liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a asigurat că ”PSD nu are cum să obţină rezultat slab la alegeri”.

Premierul Viorica Dăncilă efectuează, marţi, 21 mai, o vizită de lucru în judeţul Vaslui. Aceasta a avut o întâlnire cu autorităţile locale la Primăria municipiului Vaslui, după care a vizitat Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a discutat cu conducerea unităţii şi cu cadrele medicale. Unitatea sanitară a fost recent reabilitată în cadrul unui amplu proiect finanţat cu fonduri europene şi are în derulare o serie de investiţii privind construcţia unui ambulator de specialitate, amenajarea unui heliport pentru aterizarea elicopterelor SMURD, reabilitarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe şi amenajarea unui compartiment pentru spitalizare de zi.

Dăncilă şi-a continuat vizita în judeţul Vaslui, la Bârlad, unde a vizitat Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" şi  Colegiul ”Gh. R. Codreanu”, după care s-a deplasat în comuna Hoceni şi în municipiul Huşi. Prim-ministrul va reveni în municipiul reşedinţă, unde are o programată o întâlnire cu primarii din judeţ.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: