Cum s-au lepădat de uniformă poliţiştii şi doctorii amatori de show-uri erotice: dezmăţ la bustul gol, cu blonde şi pistoale

Cum s-au lepădat de uniformă poliţiştii şi doctorii amatori de show-uri erotice: dezmăţ la bustul gol, cu blonde şi pistoale

Poliţiştul care a făcut striptease în timpul serviciului a fost destituit

Petreceri deocheate în timpul serviciului, cu streaptease şi pistoale adevărate folosite pe post de jucării i-au costat funcţiile sau i-au scos definitiv din sistem pe amatorii de senzaţii tari din structurile militare sau cele de interne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un astfel de dezmăţ a ieşit la iveală la Spitalul Militar din Focşani, în anul 2013. Directorul spitalului de la acea vreme, medicul chirurg Constantin Adochiţei, s-a fotografiat în ipostaze indecente cu femei dezbrăcate, la doi paşi de saloanele bolnavilor. 
Evenimentul ar fi avut loc cu ocazia aniversării unui coleg de-al său, ocazie cu care petrecerea care a avut loc în biroul de Resurse Umane a fost condimentată nu numai cu bucate alese şi băuturi fine, ci şi cu un spectacol de striptease, oferit de una dintre angajatele spitalului.
În imagini se observa cum angajata este dezbrăcată de una dintre colege până la sutien.
Mai mult, medicul Adochiţei îi face cadou colegei blonde o cravată, pe care i-o aşează la gât. Pe cravată este inscripţionat următorul mesaj: "Fereşte-ne Doamne de blonde, dar fă o excepţie: Loveşte-ne cu Lyla! Fără pretenţie, cu maximă intenţie".
Comandantul Spitalului Militar a refuzat să ofere precizări în legătură cu cele întâmplate, însă ministrul Apărării Naţionale,de la acea vreme Mircea Duşa, a declarat a trimis corpul de control la Spitalul Militar.
După cinci luni de anchetă, corpul de control al Ministerului Apărării Naţionale a constatat că faptele erau prescrise demult, întrucât fotografiile erau făcute în anul 2011.  

”Oaia neagră” a Poliţiei Vaslui

Alin Remus Patrichi a fost poliţistul care a a adus cele mai grave prejudicii de imagine Poliţiei Vaslui, reuşind “performanţa” de a se transforma în proxenet chiar în timp ce purta uniforma de agent de poliţie. Patrichi a intrat în Poliţie în anul 2004, când a absolvit şcoala de agenţi de la Câmpina. În cei şase ani de activitate, a ieşit în evidenţă pentru prostiile sale, în niciun caz pentru vreun merit deosebit. În urmă cu trei ani înainte de a fi arestat, Patrichi a fost acuzat de o tânără că a bătut-o, i-a rupt hainele şi a încercat să o violeze. După câteva zile, însă, în mod subit, victima şi-a retras plângerea. După acest incident, în anul 2008, Patrichi a comis o faptă pentru care ar fi meritat excluderea din Poliţie fără drept de apel. Înglodat în datorii, el şi-a amanetat legitimaţia de serviciu şi insigna la cămătarii din Iaşi. După acest incident, în urma cercetării disciplinare, poliţistul a scăpat doar cu un avertisment!

Dezmăţul în uniformă

În vara anului 2010, în timp ce se afla în misiune de patrulare, Patrichi a dat un adevărat show la petrecerea organizată de iubita sa cu ocazia majoratului. Dezmăţul a avut loc în noaptea de 20 august, când agentul Alin Remus Patrichi era de serviciu alături de un jandarm. Îmbrăcaţi în uniformă, cei doi au poposit la restaurantul din suburbia Moara Grecilor, unde avea loc petrecerea, iar în scurt timp a început spectacolul.

 

Patrichi a scos pistolul din dotare şi a început să se pozeze în ipostaze pe cât de inedite, pe atât de periculoase, punând pistolul la tâmpla prietenei sale. Ulterior i-a dat arma şi iubitei, care, la rându-i, s-a fotografiat în timp ce îndrepta pistolul spre capul unuia dintre tinerii prezenţi. La un moment dat, tânăra şi-a completat ţinuta provocatoare cu şapca de poliţist a iubitului. Show-ul a continuat cu o “partidă” de striptease, atât poliţistul, cât şi jandarmul aruncându-şi de pe ei uniformele. După apariţia publică a fotografiilor, conducerea IPJ Vaslui a declanşat de urgenţă procedura cercetării disciplinare a poliţistului Alin Remus Patrichi, acesta fiind destituit.

La o lună după ce a fost dat afară din Poliţie, Patrichi a fost arestat de procurorii de la Crimă Organizată. Ancheta a scos la iveală faptul că poliţistul, împătimit al jocurilor de noroc, obţinea bani pentru cazinouri obligând minore să se prostitueze. 

Striptease cu poliţiştii de la Satu Mare

Comisarul Marius Gânţă şi agentul Cristian Banc au fost fotografiaţi la petrecerea de 8 martie dansând pe mese pentru colegele de serviciu. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare a declanşat o anchetă internă, după ce fotografiile au apărut în presă.


Comisarul de poliţie Marius Gânţă, lucrător în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care este şi lider al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Satu Mare, şi agentul de poliţie Cristian Banc, liderul sătmărean al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, au fost fotografiaţi dansând dezbrăcaţi în timpul petrecerii de 8 martie, organizată de sindicate.

„Era 8 martie, iar fetele au considerat că ar fi amuzant să dansăm pentru ele”, a declarat atunci Marius Gânţă. Comisarul a mai afirmat că aşteaptă rezultatele anchetei interne demarate de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare. Şi agentul Cristian Banc a precizat că petrecerea a avut mai mulţi organizatori principali, cele două sindicate, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului şi Corpul Naţional al Poliţiştilor. „A fost ceva inofensiv la o petrecere a nostră“, a spus Cristian Banc. Petrecerea de 8 martie, dedicată femeilor din IPJ Satu Mare, a fost organizată de cele două sindicate şi de Inspectorat. Femeile din IPJ au primit chiar zi liberă. Fiecare participant a dat câte 20 de lei pentru organizarea petrecerii la un restaurant din Satu Mare. La chef a participat şi un reprezentant din conducerea Inspectoratului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: