Cum s-au intoxicat locatarii unui bloc din Vaslui cu ardei iuţi. Pompierii chemaţi la 112 au intervenit cu măştile de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au efectuat măsuratori ale gazelor
Pompierii au efectuat măsuratori ale gazelor

Mai mulţi locatari dintr-un bloc din Vaslui au solicitat sprijinul pompierilor, anunţând la 112 că în imobil nu se mai poate respira din cauza unui miros înţepător.

De teama intoxicării cu vreun posibil gaz toxic, locatarii scării blocului 321, de pe strada Podurilor din Vaslui, au solicitat anunţat pompierii în momentul în care au constatat că mirosul înţepător persistă şi este tot mai puternic.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Vaslui, pompierii verificând fiecare palier pentru a descoperi sursa mirosului înţepător. Misterul avea să fie dezlegat la ultimul etaj. 

”S-a intervenit cu două autospeciale după ce am fost sesizaţi asupra faptul că în casa scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înţepător. În momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieşit in parametri normali. La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa mirosului. Un cetăţean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuţi la copt în cuptorul cu microunde. Probabil întâmplarea este de râs pentru mulţi pentru noi, dar credeţi-mă că toţi cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiţi să intervină cu măştile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite