Cum a ajuns un septuagenar să fie condamnat după ce a apelat la serviciile unor prostituate

Cum a ajuns un septuagenar să fie condamnat după ce a apelat la serviciile unor prostituate

Un bărbat de 70 de ani, din Vaslui, a fost condamnat de judecători după ce a încercat să ia apărarea unui proxenet care îi livra prostituate pentru a întreţine relaţii sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acuzat de mărturie mincinoasă, septuagenarul a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, cu amânarea aplicării pedepsei pe o durată de doi ani. Pensionarul şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei, uzând de procedura simplificată a acordului de recunoaştere. 

Audiat în calitate de martor de către procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de minore, pensionarul care a declarat că, în anul 2011, a fost abordat într-un bar de către Viorel Rusu, care i-a spus că, dacă va avea nevoie de vreo tânără cu care să întreţină raporturi sexuale, are el două astfel de fete în municipiul Vaslui, dându-i numărul său de telefon şi spunându-i să-l sune când doreşte.

Ulterior, pensionarul l-a telefonat lui Rusu, spunându-i că-şi doreşte o fată, iar acesta i-a trimis cu taxiul una dintre prostituatele aflate sub „tutela“ sa.

Viorel Rusu a fost trimis în judecată, iar pensionarul a fost citat pentru a da declaraţii şi în faţa judecătorilor. În sala de judecată, acesta şi-a schimbat complet declaraţia, afirmând că, de fapt, el ar fi căutat prostituatele şi că nu ştia că Rusu ar avea fete care să practice prostituţia. 

Pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă, pensionarul a încercat să se disculpe invocând că, din cauza vârstei, a uitat cum au stat exact lucrurile, mai ales că trecuseră câţiva ani de atunci.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: