Cruzime fără margini: o femeie din Vaslui şi-a incendiat copilul nou-născut, după care l-a aruncat în WC-ul din curte

Cruzime fără margini: o femeie din Vaslui şi-a incendiat copilul nou-născut, după care l-a aruncat în WC-ul din curte

O femeie în vârstă de 25 de ani, din localitatea vasluiană Şerboteşti, a îngrozit tot satul, după ce toată lumea a aflat că şi-a incendiat propriul copil imediat după ce l-a adus pe lume. De o cruzime fără margini, femeia a aruncat trupul carbonizat al bebeluşui în WC-ul din curtea casei.

Povestea a ieşit la iveală în cursul zilei de ieri, datorită unor vecini. Oamenii au observat că femeia nu mai este cu burta la gură, dar nici bebeluş nu are. Speriaţi, ei au sunat la 112 şi aşa au intrat poliţiştii pe fir care au descoperit că femeia a născut vinerea trecută,iar apoi şi-a incendiat copilul.

Din câte se pare, femeia a recurs la acest gest în speranţa că îl va readuce acasă pe soţul ei care a părăsit-o, tocmai, pentru că bebeluşul nu era al lui. După multe ore de audieri, în cele de urmă, femeia şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi le-a arătat procurorilor criminalişti fiecare pas pe care l-a făcut imediat după naştere. 

Din păcate, mama criminală mai are doi copii acasă, unul de 2 şi unul de 6 ani, iar aceştia riscă să rămână ai nimănui dacă ea va fi găsită vinovată. Femeia riscă să stea după gratii 25 de ani pentru pruncucidere.

Medicii legişti vor fi cei care vor face lumină în acest caz şi vor trebui să afle dacă bebeluşul s-a născut viu, în urma necropsiei. 

Citeşte şi:

Un bărbat din Vaslui şi-a căsăpit familia cu o sapă. Fetiţa de cinci ani nu a mai putut fi salvată

Închisoare pe viaţă pentru tatăl criminal din Soleşti

citeste totul despre: