VIDEO Ploile au făcut prăpăd în judeţul Vaslui. Zeci de kilometri de drumuri distruşi de ape

VIDEO Ploile au făcut prăpăd în judeţul Vaslui. Zeci de kilometri de drumuri distruşi de ape

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod roşu de vreme severă în judeţele Galaţi şi Vaslui astăzi, 4 iunie, între orele 13:50 şi 14:40.

UPDATE: În urma Codului Roşu de vreme severă, în judeţul Vaslui au fost afectate două drumuri judeţene pe porţiuni, însumând 5 km. Este vorba despre DJ 244 I Murgeni-Schineni şi DJ 242 C Murgeni-Vinderei.De asemenea, opt drumuri comunale din piatră au fost distruse de ape. Acestea provin din comunele Vinderei, Blăgeşti, Şuletea şi oraşul Murgeni. Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Vaslui a intervenit în scoaterea apei din trei gospodării inundate.

De asemenea, subofiţerii şi ofiţerii IJSU au intervenit la salvarea de animale de la o fermă din localitatea Cârja.Pompierii vasluieni au mai fost solicitaţi să intervină la scoaterea apei din mai multe de gospodării din localităţile Dumeşti şi Valea Mare, suburbie a oraşului Negreşti. 36 de kilometri de drumuri comunale au fost distruse în urma inundaţiilor.

Ştire iniţială: Potrivit meteorologilor, sunt aşteptate căderi de grindină de mari dimensiuni dimensiuni, vijelie puternică, descărcări electrice frecvente, averse torenţiale ce vor cumula 40-50 l/mp.

Judeţul Vaslui se află sub atenţionare cod roşu localităţile. Murgeni, Fălciu, Vinderei, Epureni, Măluşteni, Şuletea, Găgeşti, Blăgeşti; Judeţul Galaţi: Bereşti-Meria, Bereşti, Cavadineşti, Suceveni.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: