Clipe de coşmar pentru o mamă cu un copil bolnav de epilepsie. Trei indivizi dornici să consume un pahar de vin au dat buzna peste ea în toiul nopţii

Clipe de coşmar pentru o mamă cu un copil bolnav de epilepsie. Trei indivizi dornici să consume un pahar de vin au dat buzna peste ea în toiul nopţii

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani din judeţul Vaslui au fost condamnaţi şi obligaţi să achite daune morale unei mame peste care au intrat noaptea în casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta s-a petrecut în localitatea vasluiană Gugeşti, comuna Boţeşti. O tânără mamă locuia singură cu copilul mic, soţul fiind plecat la muncă în străinătate. Cei trei agresori se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, iar la un moment dat, în toiul nopţii, au decis să caute în sat o femeie cu care să consume alcool.

Au decis să meargă la tânăra despre care ştiau că locuieşte singură. Pentru că o ştiau doar din vedere, au pus la cale un plan pentru a intra în locuinţa acesteia. Unul dintre ei, invocând că ar fi urmărit de nişte bătăuşi, a pătruns în casa tinerei intrând în camera în care aceasta dormea cu copilul mic. Ulterior, au intrat şi ceilalţi doi agresori.

Speriată, cu copilul plângând, femeia le-a cerut celor trei să iasă din cameră, altfel va anunţa Poliţia. Aflaţi în stare de ebrietate, tinerii i-au cerut să-i însoţească în curte ”pentru a servi un pahar cu vin”. Speriată, femeia a reuşit să ajungă la telefon şi să sune la o vecină căreia i-a cerut ajutorul, anunţând-o că trei străini au intrat peste ea în casă. Astfel, cei trei agresori au luat-o la fugă, în curte întâlnindu-se cu vecina femeii.

În urma acestui incident, cel care a avut cel mai mult de suferit a fost copilul femeii. Diagnosticat cu epilepsie, starea acestuia s-a agravat după episodul respectiv.

Judecătoria Huşi a dispus condamnarea agresorilor la câte şase luni de închisoare cu suspendare pentru violare de domiciliu şi i-a obligat să achite victimei 3.000 de euro cu titlul de daune morale.
Decizia blândă a instanţei i-a nemulţumit pe procurori, care au atacat-o cu apel. Dosarul urmează a fi înaintat Curţii de Apel Iaşi pentru judecarea căii de atac.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările