Cine sunt vasluiencele care s-au dat în spectacol ieşind pe geamurile unei maşini în mers. Decizia poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui (IPJ) le-au identificat pe cele două adolescente care s-au dat în spectacol în timp ce se deplasau cu un autoturism în zona Vaslui-Gura Bustei, precum şi pe şoferul care le-a permis fetelor să iasă pe geamurile maşinii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, cele două protagoniste implicate în incidentul petrecut pe strada care leagă municipiul Vaslui de suburbia Gura Bustei sunt două minore de doar 15 ani. Una dintre fete este din municipiul Vaslui, iar cealaltă din localitatea Ştefan cel Mare. Incidentul s-a petrecut chiar în ziua în care una dintre adolescente sărbătorea împlinirea celor 15 ani.

Împotriva celor două fete, poliţiştii au luat măsura sancţionării cu amendă în cuantum de 217 lei fiecare. De amendă nu a scăpat nici tânărul care a condus autoturismul pe o distanţă de mai bine de un kilometru cu cele două fete căţărate pe portiere. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, conducătorul auto este un tânăr de 21 de ani, din municipiul Vaslui.

”Faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 3.915 lei şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru 90 de zile. De asemenea, s-a reţinut şi certificatul de înmatriculare al autoturismului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

Vă reamintim că incidentul a fost surprins de un participant aflat în trafic în seara de 8 iulie. Cele două fete se aflau într-un autoturism Volkswagen, alături de alţi tineri. La un moment dat, adolescentele au ieşit în exteriorul maşinii, pe geam, urcându-se pe portiere. În imagini se observă cum minorele se distrează copios, bat palma, ignorând pericolul la care se expun. La un moment dat, un alt autoturism iese dintr-o curte şi pătrunde pe şosea, pe sensul de mers al Volkswagen-ului, însă adolescentele râd în timp ce maşina lor ocoleşte ”obstacolul”.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite