Ce înseamnă să fii mafiot, în varianta poliţienească. Paranghelie cu lăutari pe ruinele vilei mistuite de flăcări a unui fost agent de la Circulaţie din Bârlad

Ce înseamnă să fii mafiot, în varianta poliţienească. Paranghelie cu lăutari pe ruinele vilei mistuite de flăcări a unui fost agent de la Circulaţie din Bârlad

Foto 1: Cătălin Munteanu (dreapta) FOTO 2 Cătălin Munteanu între lăutar şi un fost coleg

Cu dedicaţia "Să moară duşmanii mei", un fost poliţist de la Biroul Rutier Bârlad a făcut o petrecere cu lăutari lângă ruinele vilei sale

Ştiri pe aceeaşi temă

Un fost agent la Poliţia Rutieră Bârlad, retras din activitate pentru a prelua afacerea socrului său (o pensiune situată în apropiere de municipiul Bârlad) a făcut o petrecere de pomină ce se poate înscrie în ciclul "Ce înseamnă să fii mafiot".

Cătălin Munteanu, fostul poliţist, a chemat lăutarii să-i cânte de inimă albastră pe ruinele vilei din localitatea Trestiana, o suburbie a Bârladului. Poliţistul a primit şi o dedicaţie: "Să moară duşmanii mei".

O poză de la petrecere şi un filmuleţ au fost postate pe Facebook, tot cu dedicaţia "Să moară duşmanii mei". Ulterior au fost şterse. În videoclip aparte în prim plan  şi un poliţist în activitate de la Biroul Rutier Bârlad, Teofil Iacomi, cel care i-a şi făcut dedicaţia fostului coleg.

Vila a trecut printr-un incendiu devastator pe 26 septembrie care s-a soldat cu pagube materiale semnificative. A ars în întregime mansarda locuinţei şi 400 de mp de acoperiş. Trei autospeciale a Detaşamentului de Pompieri Bârlad au fost trimise la locul incediului şi pompierii au luptat cu flăcările timp de mai multe ore pentru ca flăcările să nu se extindă la casele învecinate. Potrivit raportului ISU, cauza probabilă a incendiului a fost o defecţiune la instalaţia electrică.

Citeşte şi:

Incendiu devastator la vila din Trestiana a unui fost poliţist de la Biroul Rutier Bârlad. Focul a distrus aproape tot

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările