Caz terifiant la Bârlad: tată arestat după ce şi-a abuzat sexual fiica. Victima, o elevă premiantă, ameninţată că va fi ucisă alături de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani, din Bârlad, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol, victimă fiind fiica acestuia, o adolescentă de 15 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre abuzurile tatălui pe 19 mai. A doua zi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar astăzi, Judecătoria Bârlad a decis arestarea agresorului pentru 30 de zile. 

Cazul este unul ieşit din tipare pentru infracţionalitatea sexuală întâlnită în judeţ pe fondul consumului de alcool, în familii dezorganizate, cu educaţie precară. 

În situaţia de faţă, familia este una respectabilă: tatăl cu statut social ridicat, victima, o elevă premiantă, descrisă drept ”un copil angelic, cu o conduită fără cusur”.

Din primele cercetări, comportamentul deviant al tatălui ar fi început încă de acum doi ani, pe când victima avea 13 ani. La un moment dat, mama a început să devină suspicioasă în legătură cu relaţia tată-fiică, însă bărbatul ar fi ripostat vehement, trimiţându-şi soţia la psihiatru. Întreaga poveste a ieşit la iveală, după ce femeia a descoperit în telefonul bărbatului mesaje compromiţătoare, adresate fiicei.

Copila aflată, sub autoritatea tatălui, a acceptat abuzurile acestuia, crezând că nimeni nu o poate salva. Ea era ameninţată de către tată că va fi ucisă şi ea, şi mama ei, iar la final şi el îşi va pune capăt zilelor. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite