Caz revoltător într-un sat din Vaslui. Bătrână de 78 ani desfigurată cu o secure şi batjocorită de indivizi necunoscuţi

Caz revoltător într-un sat din Vaslui. Bătrână de 78 ani desfigurată cu o secure şi batjocorită de indivizi necunoscuţi

La cercetările la faţa locului poliţiştii au dus şi un câine de urmă

O bătrână de 78 de ani din satul Podul Oprii, comuna Buneşti Avereşti, căreia îi murise soţul de curând, a fost transportată în stare gravă la spital, după ce a fost atacată în propria locuinţă de indivizi necunoscuţi, care au violat-o şi agresat-o cu sălbăticie. Agresorii nu au fost încă identificaţi de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta este cel de-al doilea caz înregistrat în ultimele luni la Vaslui, când cad victime violatorilor bătrâne neputincioase, iar poliţiştii nu reuşesc să dea de urma agresorilor. În urmă cu două luni, o bătrână din Fereşti ajuns la spitalul din Vaslui, după ce, la rându-i, a fost atacată în propria locuinţă  de indivizi necunoscuţi.

În cazul de la Podul Oprii, bătrâna de 78 de ani locuia singură, soţul ei murind în urmă cu câteva săptămâni. Duminică dimineaţă, femeia a fost găsită într-o baltă de sânge în curte de vecini, aceştia alertând autorităţile. Bătrâna prezenta leziuni severe la nivelul capului. Iniţial a fost transportată cu o ambulanţă la spitalul din Huşi, ulterior fiind transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. 

Poliţiştii deplasaţi pentru cercetări la faţa locului au descoperit în în curtea femeii o secure plină cu sânge, cel mai probabil arma agresiunii. Prima pistă a poliţiştilor în acest caz este violul urmat de jaf, însă nu este exclusă şi ipoteza unei răzbunări.

Soţul bătrânei care decedase de curând fusese geambaş, iar localnicii au declarat poliţiştilor că bătrânul batora anumite sume de bani unor persoane de la care cumpărase cai.

”În cauză se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs infracţiunea şi identificarea suspecţilor”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările