Caravana Adevărul vine în oraşul tău. Vezi ce oferte speciale ţi-am pregătit!

Caravana Adevărul vine în oraşul tău. Vezi ce oferte speciale ţi-am pregătit!

Cititorii pot găsi o ofertă largă de cărţi la Caravana Adevărul

Pasionaţii de lectură au la dispoziţie o ofertă largă de cărţi, tipărite de Editura „Adevărul Holding", care pot fi cumpărate la preţuri promoţionale de la magazinul ambulant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caravana Adevărul va ajunge sâmbătă, 10 martie, în judeţul Vaslui, la Huşi. Cei interesaţi de colecţiile de carte ale Editurii „Adevărul Holding" pot merge în faţa magazinului Romarta, acolo unde magazinul ambulant staţionează între orele 9.00 şi 17.00.


26 de cărţi la 129 de lei
Editura „Adevărul Holding" a pregătit două oferte speciale pentru pasionaţii de lectură. Astfel, cele trei pachete din Colecţia „Delicii în bucătărie" pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 35 şi 129 de lei. Cel mai ieftin pachet conţine trei volume, iar cel mai scump cuprinde 21 de cărţi.

A doua ofertă promoţională, Colecţia „National Geographic", este divizată, de asemenea, în trei pachete, la preţuri cuprinse între 20 şi 129 de lei. Cel mai scump pachet conţine 26 de volume.

În plus, pasionaţii de lectură pot cumpăra de la Caravana Adevărul toate operele publicate de-a lungul timpului de Editura „Adevărul Holding". Oferta completă de carte poate fi consultată pe AdevărulShop.ro.

Pentru a urmări programul caravanei în Moldova şi pentru a comunica cu agenţii de vânzări ai caravanei puteţi accesa online pagina Facebook/Caravana Adevarul Moldova.

Vedeţi mai jos cuprinsul detaliat al celor două oferte promoţionale:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările