UPDATE După 6 ore de stat în nămeţi, autocarul cu 35 de pasageri şi-a continuat drumul

UPDATE După 6 ore de stat în nămeţi, autocarul cu 35 de pasageri şi-a continuat drumul

Autorităţile au blocat drumul pe care se află şi autocarul Foto: Adevărul

Vasluiul este cuprins de ieri în avertizarea meteo de cod portocaliu. Cu toate acestea, autorităţile nu au putut acţiona pentru a evita închiderea drumurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ora 10.24: După mai bine şase ore de frig, autorităţile au decis să deschidă traficul pe porţiunea de drum pe care era oprit autocarul. Primul utilaj de deszăpezire a fost trimis în zonă, iar traficul spre frontieră a fost reluat.

Ora 9.06: 35 de persoane riscă să îngheţe la ieşirea din municipiul Huşi spre punctul de trecere a frontierei Albiţa.

De mai bine de 5 ore călătorii, printre care se numără şi 15 copii şi peste 10 tineri sunt blocaţi în autocarul care îi transporta. Acest lucru s-a întâmplat întrucât autorităţile au decis să închidă tronsonul respectov de drum iar echipaje ale Poliţiei şi ale Jandarmilor nu dau voie niciunui vehicul să încalce această dispoziţie.

Călătorii din autocarul prins în nămeţi sunt speriaţi, mai ales că riscă să rămână fără alimente şi fără benzină pentru a se încălzi, iar în ultimele 5 ore spun că nu au văzut niciun utilaj de deszăpezire!

Vom reveni cu amănunte!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările