Bilanţul accidentului cumplit produs în Vaslui: 0 fetiţă de 3 ani şi un tânăr de 27 de ani au murit, alte patru persoane, inclusiv un bebeluş, grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident vaslui

Trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident rutier produs luni, 26 octombrie, seara pe Drumul European 581, în judeţul Vaslui, apropiere de zona Podul Doamnei.

Mai multe echipaje de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Ambulanţă şi Pompieri au intervenit în zonă, la faţa locului fiind descoperit un adevărat carnagiu. Două dintre autoturisme (una înmatriculată în Vrancea şi alta înmatriculată în Iaşi) s-au lovit frontal, iar o a treia (înmatriculată în Vaslui) a ajuns pe câmp.

Mai multe echipaje de poliţie rutieră şi criminalişti fac cercetări la faţa locului, până la ora transmiterii acestei ştiri necunoscându-se dinamica accidentului.

Poliţiştii au reuşit să descopere identitatea persoanelor implicate în accident, însă în cazul maşinii înmatriculate în Vrancea au întâmpinat dificultăţi, deoarece nu s-au descoperit documente. Anchetatorii au identificat proprietarul maşinii, un bărbat din judeţul Vrancea care a declarat că luni, 26 octombrie, în jurul prânzului, a împrumutat maşina unui tânăr de 27 de ani din Bârlad. Informaţiile centralizate până în prezent de poliţişti, inclusiv de la familia tânărului de 27 de ani, care îl aşteptau să se întoarcă acasă de la Vaslui, conduc la ipoteza că el este persoana decedată.

Autoturismul înmatriculat în judeţul Iaşi, era condus de un bărbat de 54 de ani, din Tomeşti, care a suferit multiple fracturi în urma accidentului

În cea de-a treia maşină, un BMW înmatriculatat în Vaslui, se afla o familie din localitatea Lunca Banului (judeţul Vaslui): un bărbat de 31 de ani, o femeie de 30 de ani, o fetiţă de 3 ani şi 8 luni şi un băieţel de 9 luni. 

Fetiţa a murit urmare a leziunilor suferite. Cadrele medicale au încercat resuscitarea acesteia, însă manevrele au fost zadarnice. Părinţii şi fratele mai mic au fost şi ei răniţi, fiind transportaţi la spitalul din Vaslui. 

Poliţiştii încearcă să afle dinamica producerii acestei tragedii, însă cercetările sunt îngreunate, având în vedere că toate victimele rănite au ajuns la spital. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite