Bătrân dintr-un sat din Vaslui, în stare gravă, după ce a luat foc de la miriştea pe care a incendiat-o

Bătrân dintr-un sat din Vaslui, în stare gravă, după ce a luat foc de la miriştea pe care a incendiat-o

Un bătrân de 76 de ani din localitatea vasluiană Răduieşti, comuna Deleşti, a ajuns în stare grava la spital, luni seara, prezentând arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aseară, Ştefan Vieru a mers să aduca vacile de pe camp, dar s-a oprit sa dea foc la gunoaiele de pe terenul sau. 

Cum în ultimele zile, in zonă, temperaturile au depăţit 30 de grade, vegetaţia uscată s-a aprins imediat, iar vantul a înteţit flacarile. Bătrânul a fost surprins de vâlvătaie şi, deşi a încercat să se salveze, nu a reuşit. Mai mulţi localnici i-au auzit ţipetele disperate şi i-au sarit în ajutor, însa au reuşit cu mare greutate sa îl scoată din capcana de foc. 

Medicii de la SMURD au ajuns în scurt timp la locul solicitării şi l-au gasit pe bătran în stare foarte grava. Era inconştient şi prezenta arsuri pe 55 la sută din suprafaţa corpului, inclusiv ale căilor respiratorii.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Vaslui, unde a fost stabilizat,ulterior fiind transferat la o clinică de specialitate din Iasi. 

La locul incendiului s-au deplasat şi echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, având în vedere că flăcările s-au extins cu repeziciune şi a cuprins mai multe hectare de teren din vecinatate, de pe care proprietarii nu apucasera să strângă fânul. Oamenii se gândesc ca nu cumva bătranul să fi dat foc intentionat furajelor, având în vedere că familiile lor nu se înteleg de ani de zile. Politistii au început cercetările în acest caz şi iau în calcul toate variantele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările