Băiat de 15 ani, arestat după ce a violat un bărbat de 57 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor de 15 ani a fost arestat în prima zi a anului 2019, fiind acuzat de viol. Victima, un bărbat de 57 de ani, a încercat să scape cu fuga însă a fost prinsă de agresor.

Primul dosar înregistrat pe rolul Judecătoriei Vaslui în noul an este o propunere de arestare preventivă într-un caz de viol, înregistrat în localitatea vasluiană Dăneşti. Judecătorii au admis solicitarea procurorilor şi au dispus arestarea pentru 30 de zile a agresorului, un minor de 15 ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, agresiunea sexuală s-a petrecut în seara de 28 decembrie. Adolescentul de 15 ani s-a întâlnit cu victima în faţa porţii, unde au stat de vorbă şi au fumat câte o ţigară. La un moment dat, bărbatul de 57 de ani l-a invitat pe minor în locuinţă pentru a-l servi cu un pahar cu vin.

Cei doi au intrat în casă şi, după ce au consumat vin, minorul i-a propus gazdei să întreţină relaţii sexuale. La auzul propunerii, văzând că nu este vorba de o glumă, bărbatul de 57 de ani a luat-o la fugă din casă. Pe drum, a fost ajuns de minorul de 15 ani, care l-a târât în locuinţă, unde l-a obligat să întreţină relaţii sexuale. La final, minorul a sustras din buzunarul victimei şi banii pe care îi avea: 5 lei!

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass media din cadrul IPJ Vaslui.

Agresorul, Sabin Teodor B., a negat acuzaţiile, afirmând că victima a fost de acord să întreţină relaţiile sexuale. Minorul este cunoscut ca un copil-problemă, a abandonat şcoala după 6 clase. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite