VIDEO REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bucurie mare în rândul liceenilor vasluieni după ultima probă a examenului de maturitate

VIDEO REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bucurie mare în rândul liceenilor vasluieni după ultima probă a examenului de maturitate

Elevii au dezbătut între ei subiectele FOTO:adevarul

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a încheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisă la alegere, la care au participat 3.018 elevi din judeţul Vaslui, deşi s-au înscris pentru această ultimă probă 3.200 de candidaţi.

Bacalaureatul de anul acesta s-a încheiat cu testarea cunoştinţelor elevilor la materia opţională de profil, la alegere dintre fizică, biologie, chimie, informatică, geografie, filosofie, logică, psihologie, economie şi sociologie.

VEZI AICI REZOLVAREA SUBIECTELOR LA TOATE PROBELE

Majoritatea candidaţilor au declarat că subiectele la această ultimă probă au fost destul de uşoare şi speră să îşi mărească media, ţinând cont că subiectul al III-lea de la limba română le-a dat mari bătăi de cap. 

Calendar Bacalaureat 2013
 
• 5 iulie - proba la alegere a profilului 
• 8 iulie - afişarea rezultatelor (până la ora 12:00) şi de punerea contestaţiilor  între orele 12:00 - 16:00
• 9-11 iulie - rezolvarea contestaţiilor
• 12 iulie - afişarea rezultatelor finale
 
Examenul de Bacalaureat 2013 s-a încheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisă la alegere, la care au participat 3.018 elevi din judeţul Vaslui.
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările