VIDEO Artistul Lino Golden, după incidentul de la Huşi: „Nu a fost nimeni împuşcat. A fost doar un ţăran de pe acolo care a aruncat cu o piatră”

VIDEO Artistul Lino Golden, după incidentul de la Huşi: „Nu a fost nimeni împuşcat. A fost doar un ţăran de pe acolo care a aruncat cu o piatră”

Lino Golden

Artistul Lino Golden a negat că ar fi fost împuşcat cu bile în timpul unui spectacol susţinut la Huşi, informaţie publicată astăzi în presa locală din Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un clip postat pe contul de Instagram, Lino Golden îşi informează că nu a fost nimeni împuşcat la spectacolul de la Huşi, în realitate fiind vorba de un spectator care a aruncat cu o piatră pe scenă. 

„Staţi liniştiţi, boşilor, nu a fost nimeni împuşcat. A fost doar un ţăran de pe acolo, de pe la Huşi, care a aruncat cu o piatră pe scenă, că îi era foame. Atât. Vă pup, piesă nouă în curând!”, a anunţat Lino Golden pe Instagram.

Informaţia că artistul ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc în timpul concertului susţinut pe 5 octombrie, în cadrul manifestărilor „Toamna Culturală Huşeană”, a fost publicată de vremeanoua.ro, care indica şi un posibil făptaş în persoana unui tânăr ce a postat pe Facebook o o fotografie cu un pistol, însoţită de mesajul „Vă aşteptăm cu drag la Huşi, Lino Golden“. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au precizat că au demarat o serie de verificări, în acest caz, însă fotografia postată pe Facebook surprinde un pistol de jucărie, nicidecum unul adevărat. 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: