VIDEO Artistul Lino Golden, după incidentul de la Huşi: „Nu a fost nimeni împuşcat. A fost doar un ţăran de pe acolo care a aruncat cu o piatră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul Lino Golden a negat că ar fi fost împuşcat cu bile în timpul unui spectacol susţinut la Huşi, informaţie publicată astăzi în presa locală din Vaslui.

Într-un clip postat pe contul de Instagram, Lino Golden îşi informează că nu a fost nimeni împuşcat la spectacolul de la Huşi, în realitate fiind vorba de un spectator care a aruncat cu o piatră pe scenă. 

„Staţi liniştiţi, boşilor, nu a fost nimeni împuşcat. A fost doar un ţăran de pe acolo, de pe la Huşi, care a aruncat cu o piatră pe scenă, că îi era foame. Atât. Vă pup, piesă nouă în curând!”, a anunţat Lino Golden pe Instagram.

Informaţia că artistul ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc în timpul concertului susţinut pe 5 octombrie, în cadrul manifestărilor „Toamna Culturală Huşeană”, a fost publicată de vremeanoua.ro, care indica şi un posibil făptaş în persoana unui tânăr ce a postat pe Facebook o o fotografie cu un pistol, însoţită de mesajul „Vă aşteptăm cu drag la Huşi, Lino Golden“. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au precizat că au demarat o serie de verificări, în acest caz, însă fotografia postată pe Facebook surprinde un pistol de jucărie, nicidecum unul adevărat. 

   

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite