Angajata unei benzinării din Vaslui atacată cu un cuţit de o bolnavă psihic

Angajata unei benzinării din Vaslui atacată cu un cuţit de o bolnavă psihic

Angajata unei benzinării Mol din Vaslui a trăit momente de panică după ce o femeie înarmată cu un cuţit a pătruns în incinta benzinăriei, ameninţând-o cu moartea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc la benzinăria MOL, de pe strada Traian din municipiul Vaslui, la ora 5 dimineaţa. Angajata benzinăriei a sunat după ajutor la 112, în zonă fiind dirijată echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui.

 ”Având în vedere cele sesizate, patrula de ordine publică s-a  deplasat la faţa locului, iar după verificările efectuate, a stabilit că numita S.A, în timp ce se afla de serviciu în staţia benzinăriei MOL de pe strada Traian, a fost ameninţată cu un cuţit de o persoană de sex feminin. Jandarmii au identificat şi imobilizat persoana în cauză, B.A.E. de 41 de ani, din municipiul Vaslui, asupra căreia s-a găsit un cuţit de bucătărie  cu o lungime de 26 cm”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui.


Jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui, care a preluat-o pe femeia de 41 de ani, întrucât aceasta figurează în evidenţe cu probleme psihice. Persoana a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi internată la Secţia de Psihiatrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: