Anabolizante descoperite de poliţiştii de frontieră asupra unui basarabean

Anabolizante descoperite de poliţiştii de frontieră asupra unui basarabean

Întreaga cantitate de anabolizante a fost confiscată FOTO:adevarul

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Albiţa a descoperit într-un microbuz, marca Mercedes, un colet cu şase cutii de Clenbuterol, substanţă inclusă în categoria substanţelor interzise.

Potrivit poliţiştilor de frontieră vasluieni, anaolizantele aparţineau unui bărbat de 36 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi basarabeană. Acesta s-a prezentat aseară, pe sensul de intrare în ţară, la volanului maşinii sale. 

„La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit într-un colet aparţinând conducătorului auto, cantitatea de şase cutii a câte 20 comprimate de clenbuterol, substanţă anabolizantă aflată pe lista substanţelor interzise“, ne-a declarat Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui..
 
Autoritatea vamală a luat măsura ridicării comprimatelor în vederea confiscării şi a sancţionat contravenţional persoana în cauză cu amendă în valoare de 30.000 lei.
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările