Amendă record pentru un vitezoman care circula cu 180 de km la oră şi a sfidat echipajele Poliţiei Rutiere

Amendă record pentru un vitezoman care circula cu 180 de km la oră şi a sfidat echipajele Poliţiei Rutiere

Un tânăr din judeţul Galaţi depistat conducând cu 180 km/h, pe drumul european E581, a încercat să fugă de echipajele Poliţiei Rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj al Serviciului Rutier Vaslui, ce efectua activităţi de supraveghere şi control al traficului pe drumul european E581, a surprins cu aparatul radar un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care circula cu viteza de 180 km/h pe sensul Bârlad spre Vaslui. 

Conducătorul auto nu s-a conformat la semnalele de oprire efectuate regulametar de către poliţişti, continuându-şi deplasarea spre municipiul Vaslui. Autoturismul a fost oprit cu sprijinul a încă două autospeciale ale Serviciului Rutier, în apropierea municipiului Vaslui.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Matca, judeţul Galaţi, care nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului. În plus, autovehiculul era echipat cu anvelope de vară, avea inspecţia tenică periodică expirată, folie neomologată aplicată pe geamuri, precum şi lipsă accesorii conform codului rutier.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 10.005 lei, fiind dispuse şi măsurile complementare de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ridicarea certificatului de înmatriculare, precum şi ridicarea plăcuţelor de înmatriculare, până la remedierea deficienţelor.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: