Alertă maximă în Huşi. Toţi poliţiştii scoşi în stradă după ce două fetiţe de 5 şi 8 ani au fost acostate de un pedofil în scara unui bloc

Alertă maximă în Huşi. Toţi poliţiştii scoşi în stradă după ce două fetiţe de 5 şi 8 ani au fost acostate de un pedofil în scara unui bloc

O fetiţă de 5 ani şi alta de 8 ani au trecut prin momente de groază duminică după amiază, când un bărbat le-a acostat în scara unui bloc şi a încercat să le agreseze sexual. Una dintre copile a reuşit să se smulgă din braţele bărbatului şi să-şi salveze şi prietena mai mică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul extrem de grav a fost reclamat imediat de mama fetiţei de 5 ani, după ce copilele au ajuns în stare de şoc acasă. Femeia a semnalat cele întâmplate atât pe Facebook, pentru a alerta părinţii, şi a depus şi plângere la Poliţie.

”Oameni buni, astăzi am trecut prin nişte momente groaznice. Fetiţa mea de numai 5 ani şi prietena ei au intrat în casă speriate că un bărbat s-a luat după ele în scara blocului arătându-le penisul şi le-a luat în braţe să le ducă cu gura la penis. Fetiţa cea mare a reuşit să se smulgă din braţele acestui individ şi a avut tăria de caracter să o smulgă şi pe fetiţa mea din braţele acestui criminal. Mă întreb şi acum cum de a putut acest copil să îşi învingă frica şi să o ajute pe fetiţa mea, în loc să o ia la fugă. Vă rog mult daţi mai departe cei care locuiţi în Huşi. Incidentul s-a petrecut în ziua de duminică, 15 aprilie, în jurul orei 14.30 - 14.45, pe strada Şcolii din Huşi, mai sus de club Evrika. Este vorba de un individ înalt, slab, în jur de 25 - 30 de ani, cu o bluză de trening albastru închis spre negru, cu un desen pe spate cu un televizor cu două antene”, este mesajul postat de mama fetiţei de 5 ani pe reţelele de socializare.

Poliţia municipiului Huşi a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Până la ora transmiterii acestei ştiri, suspectul nu a fost prins.Forţe inpresionante de ordine au fost mobilizate de străzile din municipiul Huşi.

”Întreg efectivul Poliţiei municipiului Huşi a fost scos în stradă şi au fost trimise forţe suplimentare de la Vaslui”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

citeste totul despre: