UPDATE Alertă în judeţul Vaslui! Un bărbat dat dispărut, căutat de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră. Trupul său a fost găsit fără suflare

UPDATE Alertă în judeţul Vaslui! Un bărbat dat dispărut, căutat de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră. Trupul său a fost găsit fără suflare

Dacă l-aţi văzut sunaţi la 112 FOTO:IPJ Vaslui

Încă de la primele ore ale acestei zile, zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră sunt în căutarea bărbatului din imagine care nu a mai ajuns acasă de vineri seara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul se numeşte Daniel Bulgaru, are 28 de ani şi este din localitatea vasluiană Pogăneşti, comuna Stănileşti. Din primele informaţii oferite de poliţişti, tânărul este angajat la o societate comercială din municipiul Huşi şi, zilnic, se deplasa pe jos din localitatea de domiciliu către locul de muncă, iar după terminarea programului se întorcea acasă.

În ziua de vineri, bărbatul era îmbrăcat cu un cojoc de culoare maro, pantaloni din stofă de culoare neagră, iar în picioare purta cizme de culoare neagră. 
 
Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Huşi şi Secţiei de Poliţie Rurală Huşi au demarat imediat verificări atât pe raza municipiului Huşi, cât şi în localitatea de domiciliu. 
 
„Cetăţenii care deţin informaţii ce ar putea conduce la identificarea tânărului, pot apela numărul de urgenţă 112 sau pot contacta cea mai apropiată unitate de poliţie“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.
 
În prezent, scotocirea zonei aflată între municipiul Huşi şi localitatea de domiciliu este realizată de echipe mixte formate din poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi si pompieri.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările