Adolescentă din Vaslui dispărută fără urmă cu fiica ei de 3 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Pişcă FOTO IPJ Vaslui
Gabriela Pişcă FOTO IPJ Vaslui

Fata de 15 ani a plecat de acasă acum două zile împreună cu fetiţa ei de trei luni, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ele. Poliţiştii fac apel la populaţie să sune imediat la 112 dacă au informaţii despre acest caz sau o văd pe adolescentă.

Pe 21 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 20 spre 21.05.2022, Gabriela Pişcă, în vârstă de 15 ani, din localitatea Drăgeşti, comuna Todireşti, judeţul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu fiica sa, în vârstă de 3 luni.

Până la această dată, adolescenta nu a revenit la adresa de domiciliu şi nu a putut fi contactată.

Semnalmente: înălţime - 1.70 metri, ochi căprui, greutate de aproximativ 65 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, drept.      

”În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice, cu forţe mărite, în vederea depistării celor două minore. Dacă aţi văzut această persoană sau aveţi informaţii despre ea, anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi  112”, este apelul reprezentanţilor IPJ Vaslui.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bărbat dat dispărut de familie, căutat inclusiv în canalele de irigaţii VIDEO

Apariţie misterioasă. Un adolescent dat dispărut în urmă cu trei ani a fost găsit, din întâmplare, într-o benzinărie la 1.000 km de casă VIDEO

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite