Accident stupid în Vaslui! Un biciclist a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a tamponat de o maşină

Accident stupid în Vaslui! Un biciclist a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a tamponat de o maşină

La faţa locului au sosit şi criminaliştii FOTO:adevarul

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Vaslui, a ajuns la spital în stare destul de gravă, în această dimineaţă, după ce a lovit o maşină cu bicicleta cu care circula.

Accidentul a avut loc pe strada Ştefan cel Mare, în faţa Tribunalului Vaslui, aceasta fiind una din cele mai aglomerate şosele din oraş. Potrivit polişitlor, bărbatul se ducea la serviciu cu bicicleta când, la un moment dat, din cauza vitezei a acroşat un autoturism staţionat, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se la cap.

Incidentul s-a petrecut puţin înainte de ora 07:00, sub privirile mai multor trecători. La faţa locului a sosit şi un echipaj medical care l-a transportat pe bărbat la spital. „Când au ajuns la faţa locului, medicii de la ambulanţă au găsit victima conştientă. Ea a fost transportată la spital cu un traumtaism cranio cerebral şi comoţie cerebrală“, ne-a declarat Ana-Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

La faţa locului a sosit şi o echipă de criminalişti care au făcut măsurători, traficul în zonă nefiind blocat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: