Absovenţii de la „Nicolae Iorga“ din Negreşti şi-au luat „la revedere“ de la colegi şi de la profesori

Absovenţii de la „Nicolae Iorga“ din Negreşti şi-au luat „la revedere“ de la colegi şi de la profesori

Absolvenţii negreşteni au făcut şi o poză de grup FOTO:adevarul

Ieri a fost ultima zi în care elevii din casele terminale ale Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga“ din Negreşti au răspuns „prezent“ la strigarea catalogului.

Cei 227 de absolvenţi de liceu ai Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga”, de la filierele teoretică şi tehnologică, alături de profesori şi părinţi, au marcat acest moment emoţionant printr-un frumos curs festiv desfăşurat la Casa de Cultură din oraş. 
 
Directorul liceului, profesorul Vasile Mariciuc şi primarul oraşului Negreşti, Vasile Voicu, au transmis elevilor succes la bacalaureat şi la examenele vieţii. Profesorii diriginţi au strigat pentru ultima dată catalogul pentru cei ajunşi la examenul de maturitate, au fost înmânate diplome de absolvire şi s-au rostit cuvinte de mulţumire pentru munca depusă de dascălii şcolii.
 
Şeful promoţiei 2013, George Uleru, a înmânat „Cheia succesului” colegei de clasa a XI-a, Diana Săvuc. La sfârşitul zilei, proaspeţii absolvenţi şi profesorii lor s-au întâlnit la banchetul organizat la un restaurant din oraş. 
 
Citeşte şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările