A fost identificat bărbatul care a agresat sexual două fetiţe, de 5 şi 8 ani, într-o scară de bloc. Acesta fusese eliberat din închisoare recent

A fost identificat bărbatul care a agresat sexual două fetiţe, de 5 şi 8 ani, într-o scară de bloc. Acesta fusese eliberat din închisoare recent

După o amplă mobilizare, poliţiştii din Huşi au reuşit să dea de urma bărbatului care duminică după amiază a acostat două fetiţe într-o scară de bloc din oraş şi a încercat să le violeze. Agresorul este recidivist, acesta fiind eliberat recent din închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din muncipiul Huşi, fără ocupaţie. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de agresiune sexuală, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Potrivit IPJ Vaslui, suspectul este cunoscut cu antecedente penale tot pentru viol.

Vă reamintim că autorităţile judiciare din Vaslui au intrat în alertă după ce o femeie din Huşi a reclamat că fiica ei în vârstă de 5 ani şi prietena acesteia, de 8 ani, au fost acostate de un individ necunoscut în scara unui bloc de pe strada Şcolii din Huşi şi a încercat să le forţeze să-i facă sex oral. Cele două fetiţe au scăpat cu fuga, după ce copila de 8 ani s-a smuls din braţele agresorului, trăgând-o după ea şi pe prietena mai mică. De teamă să nu fie observat de vecini, agresorul şi-a abandonat victimele.

Copilele au alergat acasă în stare de şoc, povestind părinţilor cele întâmplate.

Întreg efectivul Poliţiei municipiului Huşi şi forţe de ordine din Vaslui au fost mobilizate luni pe străzile din municipiul Huşi pentru prinderea pedofilului.

Ştire în curs de actualizare.

citeste totul despre: