Încă doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui confirmaţi cu COVID-19

Încă doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui confirmaţi cu COVID-19

În urma testelor COVID efectuate în rândul personalului medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, doi medici au fost depistaţi cu virsurul SARS-COV2

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi medici diagnosticaţi cu COVID-19 îşi desfăşoară activitatea în secţiile Chirurgie, respectiv ORL. Deocamdată, nu se ştie în ce condiţii au contactat virusul şi dacă îmbolnăvirea are legătură cu ceilalţi doi medici diagnosticaţi cu COVID-19 în ultimele zile.Direcţia de Sănătate Publică Vaslui urmează să efectueze anchetele epidemiologice.

Ieri, 25 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost testaţi pentru noul coronavirus, iar astăzi alţi 65. 

Printre instituţiile publice din Vaslui unde au fost confirmate cazuri COVID -19 se numără Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui (două cazuri) şi Penitenciarul Vaslui (două cazuri).

Numărul total al îmbolnăvirilor COVID-19, în judeţul Vaslui, potrivit raportărilor Grupului de Comunicare strategică a ajuns astăzi la 236.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: