Încă o bătrână violată şi desfigurată în judeţul Vaslui. Agresorul nu a fost prins. Femeile din sat: „Stăm cu furca în casă, de frică”

Încă o bătrână violată şi desfigurată în judeţul Vaslui. Agresorul nu a fost prins. Femeile din sat: „Stăm cu furca în casă, de frică”

Criminaliştii au ridicat mai multe probe de la locuinţa victimei

O femeie în vârstă de 63 de ani, din localitatea vasluiană Bârzeşti, comuna Ştefan cel Mare, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost violată şi bătută de un individ necunoscut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima locuia singură şi a fost atacată în toiul nopţii de un necunoscut, care a lovit-o cu bestialitate şi apoi a batjocorit-o fara milă.  Agresorul avea faţa acoperită, aşa că victima nu a putut da prea multe informaţii despre el. După ce a batjocorit-o, a lasat-o agonizand şi s-a făcut nevăzut. 

Când şi-a mai revenit, batrana a pornit catre locuinţa unor rude, să ceară ajutor. Oamenii s-au îngrozit când au văzut-o desfigurată şi plină de sange. Au sunat la 112 şi un echipaj de la Ambulanţa Vaslui a ajuns în scurt timp la faţa locului. Femeia este si acum şi în prezent internată în spital, nu şi-a revenit din soc, iar medicii spun că va mai trece un timp până se va recupera fizic. „A fost solicitat să se asigure asistenţă medicală de urgenţă unei femei de 63 de ani, victima unei agresiuni fizice. Pacienta prezenta multiple mărci traumatice, la nivelul feţei în special. A fost transportată la spital pentru tratament şi investigaţii.”, a precizat medicul Ana Ungureanu, de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui. 

Între timp, în comuna Ştefan cel Mare, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorului. Au fost audiate zeci de persoane. Criminaliştii au luat probe ADN din casă. În sat, oamenii, mai ales femeile care locuiesc singure, spun că stau cu frica în sân, iar seara îşi încuie uşile înainte de lăsarea întunericului. În satul Bârzeşti, oamenii stau cu teamă, se încuie devreme în case. ”Când m-am întâlnit cu ea, am cunoscut-o dupa haină, aşa de batută era/. Nu i se cunostea faţa, ochii , era nenorocita de tot. Ţi-e frică să stai în casă. Dacă ma credeţi, am băgat furca în casă, pentru seara, în caz de ceva, să mă apar”, a declarat vecina femeii agresate. 

Acesta este cel de-al doilea caz întregistrat în ultimele două săptămâni în judeţul Vaslui. O altă bătrână, din comuna Pădureni a fost atacată în propria locuinţă şi violată de doi indivizi necunoscuţi. Atunci, agresorii au fost prinşi după trei zile. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările