În plină pandemie COVID, aglomeraţie ca-n vremurile „bune” la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Vaslui

În plină pandemie COVID, aglomeraţie ca-n vremurile „bune” la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Vaslui

Aglomeraţia la SPCRPIV Vaslui, surprinsă joi 16 iulie

Zeci de persoane se îngrămădesc zilnic la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii Vaslui, ignorându-se complet normele de distanţare fizică.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imaginile surprinse joi, 16 iulie în faţa ghişeelor SPCRPIV Vaslui se observă cum regulile privind distanţarea fizică nu sunt respectate, iar angajaţii instituţiei nu par deranjaţi de situaţia creată. 

Imaginile surprinse la SPRCRPIV Vaslui sunt cu atât mai revoltătoare cu cât, în ultimele zile, instituţiile publice din judeţul Vaslui s-au confruntat cu o explozie a cazurilor de îmbolnăviri COVID-19. 

În ultimele zile, ele mai multe  îmbolnăviri s-au înregistrat la Policlinica Vaslui, la birourile TESA, -18 cazuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă- 5 cazuri, la Penitenciarul Vaslui - 4 cazuri, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă - 3 cazuri, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui (Biroul Rutier Bârlad)- 2 cazuri, la Agenţia Pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură- un caz. 

Distanţa de 1,5 m rămâne doar afişată pe pardoseală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: