VIDEO Petreceri cu meniuri sofisticate şi vedete la piscină în staţiunea Băile Herculane

VIDEO Petreceri cu meniuri sofisticate şi vedete la piscină în staţiunea Băile Herculane

Turiştii au dansat până dimineaţa FOTO Alexandra Georgescu

A fost petrecere mare în staţiunea Băile Herculane în noaptea de Revelion. Muzică live, de petrecere, mâncare şi voie bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine a ales să petreacă minivacanţa de Revelion în pensiunile şi hotelurile din staţiunea Băile Herculane din judeţul Caraş Severin nu a regretat. Gazdele au pregătit pentru turiştii veniţi din toate colţurile ţării multe surprize, începând de la un meniu sofisticat la masa de revelion la petreceri cu vedete în piscină. Mulţi revin aici cu plăcere, dar o parte din turişti au ales pentru prima dată această locaţie, celebră pentru apele termale şi aerul curat.

La hotelul Afrodita, cu o seară înaintea Revelionului, Anna Lesko şi dansatoarele ei au încins atmosfera în piscina plină ochi de turişti.

 

Băi relaxante

Înainte de petrecerea de An Nou, doamnele au avut parte de un adevărat răsfăţ în acest hotel şi au putut alege între o baie revitalizantă „Ritualul Cleopatrei”, Baia Împărătesei Sisi (care obişnuia să vină în staţiune) ori Baia „Afrodita” cu uleiuri esenţiale. Împărăteasa Sisi alegea de cele mai multe ori să se relaxeze în cele mai originale moduri.

Baia ce-i poartă numele are efect detensionat graţie uleiului esenţial Ylang Ylang, dar şi a atmosferei create de petalele de trandafir, muzica de relaxare, terapia cromo. În timpul terapiei se serveşte, la alegere, un pahar de vin alb sau un ciorchine de strugure. Cleopatra îşi întreţinea frumuseţea printr-un ritual popular şi astăzi: baie cu lapte, miere şi petale de trandafir. Turiştii au putut opta şi pentru o şedinţă de masaj cu beţe de bambus ori cu roci vulcanice, care ajută la detoxifierea corporală prin eliminarea toxinelor de la suprafaţa pielii.

Pentru masa de Revelion, bucătarii de la „Afrodita” au pregătit un meniu special, turiştii fiind răsfăţaţi cu preparate din bucătăria internaţională, precum Amuse Bouche – piept de raţă în stil hollywoodian, file de ton în crustă de seminţe acompaniat de rissoto cu spanac, sparanghel şi sos de citrice şi multe alte bunătăţi.

Turiştii au petrecut până la orele dimineţii, iar astăzi se vor relaxa la o plimbare prin staţiune ori în piscinele amenajate în incinta unităţilor de cazare.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: