VIDEO Mesajele emoţionante ale românilor din diaspora de Ziua României: „Acolo eu să mor aş vrea, acolo vreau eu să trăiesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
steag

Un severinean în vârstă de 27 de ani, care locuieşte în Marea Britanie de doi ani, a adunat mai multe urări ale altor români din diaspora pentru ţara lor şi le-a transformat într-un video emoţionant.

Românii din diaspora nu uită de România pe 1 Decembrie. Spre exemplu, George Alexandru Ion, care locuieşte în Marea Britanie împreună cu soţia lui, a rugat mai mulţi prieteni români care stau şi ei în diaspora să se filmeze în timp ce transmit o urare ţării lor, de ziua ei. A rezultat un video încărcat de emoţie. Spre finalul materialului, George a rugat şi câţiva străini să spună la mulţi ani României.

„Proiectul se numeşte «Diaspora îţi urează la mulţi ani» şi a avut ca scop principal transmiterea de urări de la mulţi ani din partea românilor din diaspora, iar ca scop secundar, promovarea imaginii României şi a tradiţiilor româneşti în rândul cetăţenilor străini. Ideea mi-a venit pur şi simplu la o discuţie pe care am avut-o cu câţiva prieteni români care locuiesc în diaspora, despre faptul că ar trebui să avem o zi în care să nu conteze cu ce ne ocupăm, ce studii avem sau cu cine am votat. O zi în care să fim români, fraţi buni şi atât. La mulţi ani, dragi români!“, a spus George Alexandru Ion.

Românii din diaspora transmit la mulţi ani de Ziua României

Video-ul a fost postat iniţial pe Youtube şi poate fi vizionat şi AICI

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite