VIDEO Imagini rare cu o ciută, surprinse în Parcul Naţional Porţile de Fier

VIDEO Imagini rare cu o ciută, surprinse în Parcul Naţional Porţile de Fier

Imagini foarte frumoase cu o ciută au fost surprinse de specialiştii Romsilva în Parcul Natural Porţile de Fier, în timpul unei acţiuni de monitorizare în parc.

Ciuta a fost surprinsă de camerele de monitorizare a faunei amplasate de specialiştii Romsilva în Parcul Natural Porţile de Fier. Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a Romsilva.

Pădurile din Parcul Natural Porţile de Fier asigură un habitat sănătos pentru numeroase specii de mamifere, păsări, reptile, amfibieni şi nevertebrate.

Romsilva - Parcul Natural Porţile de Fier, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a #Pădurilor - #Romsilva, este situat în sud-vestul României, în judeţele Caraş Severin şi Mehedinţi, şi este unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din punct de vedere al biodiversităţii, al diversităţii geologice, dar şi al vestigiilor istorice.

Parcul are o suprafaţă totală de 115.656 de hectare, din care peste 75 de mii de hectare sunt păduri.

Pe raza Parcului Natural Porţile de Fier sunt amenajate 15 trasee turistice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: