VIDEO Bolnav inconştient batjocorit într-o maşină SMURD. Paramedicul îl loveşte peste cap cu un baton de salam şi-i strigă „Beţivanule!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un membru al personalului de pe ambulanţă îi flutură bolnavului un baton de salam FOTO Facebook
Un membru al personalului de pe ambulanţă îi flutură bolnavului un baton de salam FOTO Facebook

ISU Mehedinţi a declanşat o anchetă la nivelul unităţii şi face verificări, după ce un bărbat din Orşova a postat pe contul său de Facebook un video revoltător filmat într-o ambulanţă SMURD.

UDPATE 15.00 Ministrul de Interne Carmen Dan a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook: „Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient care avea nevoie de ajutor.

Acţiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituţii şi asupra a zeci, sute sau mii de oameni care îşi fac datoria în cel mai onorabil şi profesionist mod cu putinţă! Ştiu că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat verificări în acest caz şi cer IGSU şi DSU să ia măsuri urgente! Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depăşeşte preţul unui baton de parizer!“.

Ştirea iniţială:

Un pacient, care pare a fi în stare de inconştienţă, este luat în batjocură de un membru al personalului care-l însoţea pe drum spre spital.

Un angajat SMURD învârte un salam Victoria pe lângă pacient, îl întreabă dacă vrea parizer şi chiar îl atinge cu acesta pe frunte, în timp ce bolnavul pare a fi inconştient.

La finalul "jocului", îi spune pacientului: "Beţivanule!".

Bărbatul care a postat filmuleţul spune că l-a descărcat de pe internet şi că nu este vorba de o ambulanţă SMURD din Mehedinţi.


Totuşi, reprezentanţii ISU Mehedinţi spun că au declanşat o anchetă după vizionarea filmului şi că fac verificări pentru a stabili dacă este vorba de o ambulanţă a inspectoratului, după cum precizează Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite